Spring naar de content

Rondkijken: hier op de site of voor het echie

Ziekenhuis Bernhoven staat in Uden. Midden in de natuur, ze zeggen ook wel eens 'Bernhoven in het groen'. Je komt in het ziekenhuis dus veel de kleur groen tegen.

De polikliniek kindergeneeskunde vind je door routenummer 054 te volgen.

De kinder- en jongerenafdeling vind je door routenummer 470 te volgen. Hier staat de kleur oranje centraal. Stoere kleur hè?

Ziekenhuis voorgevel

Rondleiding in het ziekenhuis?

Wil je liever in het echte ziekenhuis komen kijken? Dat mag altijd. Dan kun je vast kennismaken met een aantal medewerkers en zien hoe een ziekenhuisbed er uit ziet. Sommige kinderen vinden dat fijn, want dan weten ze vast een beetje hoe alles eruit ziet. Vraag je ouders om te bellen voor een afspraak met de afdeling.

Ook kun je samen met je klas een rondleiding krijgen door het ziekenhuis. Je gaat dan kijken bij de technische afdeling, de Spoedeisende hulp afdeling en de Kinder- en jongerenafdeling (mits de situatie het toelaat op desbetreffende afdelingen). Hier lees je meer informatie. De rondleiding wordt gegeven voor maximaal 15 kinderen. Maar is je klas groter, dan is dat geen probleem. Dan splitsen we de klas in twee groepen. De rondleidingen vinden dan wel op twee verschillende dagen plaats.