Spring naar de content

Doneer een beer!

Geplaatst: donderdag 06 december 2012

Een gratis knuffelbeer voor elk kind dat in een Nederlands ziekenhuis ligt!

Op 6 december is aan alle kinderen die zijn opgenomen in ziekenhuis Bernhoven in Oss en Veghel een gratis knuffelbeer overhandigd. Deze beren zijn het resultaat van de succesvolle actie ‘doneer een beer’, een initiatief van Kijlstra Bestrating in samenwerking met Radio Continu. In Oss nam Justin de Poot in naam van alle patiëntjes van ziekenhuis Bernhoven de eerste teddybeer in ontvangst.

Op het  terrein van Kijlstra Bestrating in Veendam stond van 27 oktober t/m 3 november 2012 het bestratinghuis. Medewerkers, dealers, leveranciers, klanten, artiesten, Radio Continu  en een groeiende schare fans hebben hier zeven dagen lang, 24 uur per dag,  door middel van live uitzendingen en allerlei acties geld ingezameld. Dit bedrag was uiteindelijk goed voor ruim 11.000 knuffelberen. En daarmee werd het einddoel bereikt: een knuffelbeer voor elk kind dat is opgenomen in een Nederlands ziekenhuis.
Deze knuffelberen worden de komende tijd door medewerkers van Kijlstra en zustermaatschappij Intercodam Infra  persoonlijk overhandigd aan alle ziekenhuizen in Nederland. Om alle kinderen een warm gevoel te bezorgen, ondanks het feit dat ze voor korte of soms langere tijd in het ziekenhuis moeten verblijven.
In Oss heeft Garden Stones & Basics, een dealer van Kijlstra bestrating, een grote bijdrage geleverd aan het welslagen van de actie