Spring naar de content

Sint en Piet bezoeken kinder- en jongerenafdeling

Geplaatst: maandag 04 december 2017

Natuurlijk bezocht Sinterklaas vandaag (4 december) ondanks zijn drukke programma ook de kinder- en jongerenafdeling van Bernhoven. Tot groot plezier van onder andere Bas, Yves, Guus, Eva, Joes, Pip en Daan.

Samen met zijn Pieten bracht de Sint cadeautjes mee. En hij had zich goed voorbereid, want dankzij zijn grote boek wist Sinterklaas dat Daan een enorme fan van PSV is en dat Daan een fanatieke volleyballer is. Sint en Piet demonstreerden even dat zij zelf ook wel een balletje konden slaan. De eenjarige Yves was niet echt onder de indruk van het bezoek van Sinterklaas, hij volgde alles rustig vanuit papa’s veilige armen.

Na de speelkamer ging Sint samen met zijn Pieten ook op bezoek bij de kindjes die op hun kamer lagen. Voor velen van hen was het de eerste kennismaking van Sinterklaas en Zwarte Piet want Guus is zes weken en Pip negen weken oud. Ook Joes was net geboren en begroette Sint met een geurende luier, maar gelukkig is Sinterklaas wel wat gewend. Eva bleef lekker slapen dus nam mama het cadeautje maar in ontvangst. Met iedereen heeft Sinterklaas een afspraak gemaakt: namelijk dat hij de kinderen volgend jaar gewoon thuis komt bezoeken. Die afspraak staat!