Spring naar de content

Eten en drinken

Voor ouders bestaat de mogelijkheid om (tegen betaling) mee te eten met uw kind. 

Maaltijdbon

Aan het ontbijt, de lunch (broodmaaltijden) en de avondmaaltijd zijn kosten verbonden.

  • Broodmaaltijd €3.80
  • Kop soep €2.25
  • Dagmenu (inclusief rauwkost) €7.00
  • Dessert €1.50

Ook kunt u een voordeelkaart kopen waar u 5 maaltijden mee kunt bestellen. Een voordeelkaart bedraagt 38,50. De maaltijdbonnen kunt u kopen bij de keuken in de lounge van de Kinder- en jongerenafdeling. Ongebruikte bonnen kunnen ingeleverd worden bij de keuken in de lounge. U ontvangt het bedrag retour. 

Keukentje op de afdeling

Achter op de gang is een aanrecht met een koelkast, magnetron en een waterkoker. U kunt eten/drinken van thuis meebrengen en dit koel bewaren en/of opwarmen. Op het aanrecht liggen stickers en pennen waarmee u de naam van uw kind, kamernummer en datum mag noteren op het product. Producten die over datum zijn worden weggegooid. 

Ouderkamer

Op kamer 35 vindt u de ouderkamer. Deze kamer is ingericht voor ouders waar je kunt verblijven als bijvoorbeeld uw kind slaapt, u even afleiding zoekt of als u bezoek wilt ontvangen. Deze ruimte is gefaciliteerd met een bank, televisie, eettafel met stoelen, speelgoed voor uw kind en broertjes/zusjes. 

Lounge

Op de afdeling is een lounge aanwezig. Hier kunt u tegen betaling maaltijden bestellen, kleine versnaperingen en drinken bestellen. Geopend van 07.30-21.00 uur. In de lounge kunt u een strippenkaart aanschaffen waardoor u meerdere maaltijden tegen een aangepast tarief krijgt. Alleen betaling met een bankpas mogelijk.

Restaurant

Tijdens de opname van uw kind kunt u, tegen betaling (alleen met een bankpas; pin of chip), gebruik maken van het personeelsrestaurant van het ziekenhuis. Het assortiment wisselt dagelijks. Elke dag zijn er standaard verse broodjes, salades, soep, rauwkost, beleg, fruit, snacks en dergelijke verkrijgbaar. Van maandag t/m vrijdag kunt u hier ook een warme maaltijd samenstellen. Er is gelegenheid om de maaltijd in het restaurant te nuttigen, maar u kunt het ook meenemen naar de afdeling en opeten op de patiëntenkamer of in de lounge.

Van maandag tot en met vrijdag is het restaurant geopend van 08.00 tot 19.00 uur (vanaf 11.30 zijn er maaltijden verkrijgbaar).

Brasserie

De brasserie vindt u bij de hoofdingang. Geopend op maandag t/m vrijdag van 08.00-21.00 uur en in het weekend en feestdagen van 09.00-21.00 uur.

Koffie, thee en water

Voor ouders bestaat de mogelijkheid kosteloos een kop koffie of thee te nuttigen op de afdeling. Op de couveuseunit kan de ouder bij de verpleegkundige een koffie/theebon vragen. Hiermee kunt u bij de keuken in de lounge een gratis kop koffie of thee krijgen. Op de kinderunit zal de gastvrouw met regelmaat aan de ouder vragen of hij/zij een kop koffie/thee wil nuttigen.

Ziekenhuiswinkel

In de bezoekershal bij de hoofdingang vindt u het ziekenhuiswinkeltje. Hier kunt u terecht voor onder andere bloemen, tijdschriften, dagbladen, frisdrank, koffie, snoep, snacks en fruit. Openingstijden zijn op werkdagen van 9.00 tot 20.30 uur en in het weekeinde van 12.00 tot 20.30 uur.

Frisdrankautomaten

In de bezoekershal van het ziekenhuis bevinden zich een tweetal frisdrankautomaten, waarvan u te allen tijden gebruik kunt maken.